Openingswoord Bestuur S.E.T.

WINTERCOMPETITIE 2019/2020

Heb ik verleden jaar in het voorwoord over topsport gesproken: voor het winterseizoen 2019/2020 is dat voor het bestuur zeer zeker het geval geweest.

Miep en Kitty, Jo en Heinz hebben zich in alle bochten moeten wringen om de competitie voor dames en heren rond te krijgen.

Gezien alle perikelen rondom tennishal Dentgenbach (inbraak, brandstichting enz.) heeft het lang aan een zijden draad gehangen of de competitie überhaupt door kon gaan.

Ontelbare scenario’s zijn besproken, uitgewerkt en weer aan de kant geschoven.

Uiteindelijk zijn we er in geslaagd een schema op te zetten waarin iedereen zich kan vinden.

Met grote dank aan de hallen Hendriks Sportpaleis Hoensbroek en E.T.P. Academy in Nieuwenhagen.

Wat sponsorgeld betreft zijn we achteruit gegaan.

Een aantal sponsoren heeft afgehaakt. Toch zijn we hen dank verschuldigd omdat zij ons vele jaren hebben ondersteund. Ook een welgemeend “dank je wel “ aan hen die ons trouw bleven.

“Dank je wel” ook aan onze speelsters en spelers. Zonder jullie zouden wij geen wintercompetitie op de been kunnen brengen.

Rest mij … allen een fijne, sfeervolle competitie te wensen namens het bestuur van de Stichting Euregio Tennis.

Elise Geurten

Voorzitter Elise Geurten 046-4397521